2012-10-22T21:20:27.000Z

Hvorfor er det så svært at blogge?

Jeg undre mig over tit over hvorfor er det så svært at blogge? (se her har vi nok allerede problemet)

Jeg mener alle og enhver kan da finde ud af at skrive en tekst om et eller andet emne, som det er de synes er rigtig spændende, men alligevel ser man rigtig mange, som har problemer med at holde en blog opdateret.

Det er da heller ikke nogen hemmelighed at jeg heller ikke er den bedste til at opdatere min blog med nye indlæg. Jeg synes at den største udfordring ved at blogge er inde i mit hoved er jeg lidt bange for at nogen skal grine af mig, fordi de synes jeg er skrevet noget som lyder mærkeligt. Forleden havde mine to kusine fundet min blog fordi de havde søgt på mit navn, og de gav bare lige en ubehaglig følelse i kroppen og jeg tænkte bare 'åh nej'. For hvad havde de dog fundet om mig. Det er nemlig gået så stærkt på internettet, nu kan alle og enhver dele deres tanker og ideer på internettet, hvor bare for 10 år siden var de næste komplet umuligt. Hvis det var at folk før i tiden kunne finde noget du havde skrevet, var det fordi du var forfatter og havde udgivet en blog, og det var kun de færreste som kunne komme til det.

Det jeg er mest er bange for er at hvis nogle læser min blog og tænker at man er en stor idiot. Man vil jo helst gerne kunne lides af alle, og lige pludselig så kan hele verden læse det du har skrevet og synes du er en idiot, og hvor mange synes det er fedt. Der er ikke nogen som kan lidt at blive bedømt, det er derfor vi gør så mange ting for ikke at skille os ud, efterliner hvad de populære gør.

I folkeskolen og på gymnasiet havde jeg noget af samme problem. Jeg var bange for at læreren ikke kunne lide det jeg skrev eller ikke synes det var godt nok, så jeg var meget tit for sent på den med at aflevere stilene, det gjorde jo så at jeg skrev færre stile, hvilket så i sidste ende gjorde at jeg ikke blev bedre til at skrive stil, fordi jeg jo netop ikke fik øvet mig.

Jeg tror bare det er vigtigt at man selv synes om det man skriver og udgiver, for så længe man selv er tilfreds med dem man har skrevet, så er det bare det som tæller. Der nemlig altid være nogen som ikke kan lide en, men så må man bare være ekstra glad for dem, som godt kan lide det man har skrevet og delt.

En blogger som jeg rigtig godt kan lide og som meget ivrigt blogger hver eneste dag er Seth Godin. Han skriver om markedsføring og om hvordan vi tænker. Kan hel klar anbefale at læse hans blog.

Previous:Lave Javascript spil med Crafty.js
Next:Microsoft Cloud Partner Day